Blog Blanja, PENTING

Sustawin - kanggo joints

 
Waras sendi nganti sampeyan munggah ing kursi rodha! Elinga, nyeri sendi sing terus-terusan ngrusak balung rawan sajrone 1,5 taun. Kepiye carane nylametake awake dhewe lan lali babagan rasa lara sing nggegirisi ngandhani dhokter ilmu medis, Profesor Nasonov Eugene Lvovich.
 

Awas! Yen sampeyan duwe nyeri sendi, ing artikel iki sampeyan bakal nemokake rekomendasi kanggo pemulihan lengkap lan rejuvenasi sendi. Aja ditipu dening dokter penipuan sing nyoba menehi resep obat sing paling larang lan ora efektif. (c) Eugene Lvovich Nasonov

Babagan aku: Aku, Yevhen Lvovich Nasonov, lair ing September 4, 1948, dhokter saka ilmu medis, profesor, akademisi saka Akademi Ilmu Kedokteran Rusia, direktur Institut Riset VA Nasonova saka Akademi Ilmu Kedokteran Rusia. Aku utamané nambani penyakit saka joints lan utomo, lan uga dening conto pribadi aku mbuktekaken sing iku bisangreksa muda saka joints sanajan ing umur 70!

Sustawin - kanggo joints

Arep kaget? Miturut statistik sawise 25 taun, saben kita wiwit proses irreversible saka karusakan peserta!


87% POPULASI WIS DISTROFI LAN TISU LAIN.

Kowe takon ngendi?
Lungguh ing 8:00 ing karya ing meja? Kangge, cakram intervertebral sampeyan ana ing beban sing luar biasa lan mung ambruk!

Apa sampeyan mlaku ing wayah esuk utawa menyang gedung olahraga kanggo ngangkat bobot? Inggih rampung. Lan pelatih sampeyan ngandhani sampeyan ora technique tepat bakal nyimpen dhengkul, pinggul, sikut, pundhak? Lan saben squat jero kebak karo abrasion lengkap saka sendi dhengkul sanajan sampeyan njupuk tas sembako ing toko.

Miturut cara, genetika sampeyan uga nglawan sampeyan! Aku yakin saben sedulurmu mlaku setengah mbengkongake lan nandhang lara sendi ing salawas-lawase, sugeng - karo 90% kasempatan sampeyan bakal mungkasi munggah ing cara sing padha.


Sustawin - kanggo joints

Takon, apa aku meden-medeni sampeyan ing kene?

Awake dhewe ngerti yen lara kudu menyang dhokter, dheweke ngerti babagan penyakit, dheweke bakal nambani, iku tugase. Nanging umume, apa sing ditindakake para dokter saiki? Kaping pisanan, wong kasebut lara kronis, banjur mati kanthi slamet. Iki minangka "prestasi" paling gedhe saka obat kita saiki.

Aku dhewe, kaya sing diomongake, ing ambang. Dheweke bisa dadi cacat, ilang mobilitas sikile. Nanging aku bisa nambani awakku tanpa bantuan dokter. Mbokmenawa, dokter modern bakal kaget, nanging aku rumangsa apik, sanajan umurku 70 taun!

Aku wis nggawe percoyo meh bola-bali sing wiwit kita anak alam, sarana perawatan kudu sought ing: digunakake kanggo perawatan lan Nyegah saka penyakit saka joints saka suket, kembang, werna. Mesthi, kajaba ing kahanan darurat, nalika sampeyan butuh perawatan medis sing penting, kayata serangan jantung, stroke, patah tulang.

Yen wong ing pil, lan discontinuation saka tamba nimbulaké serangan anyar saka pain, busung lan malaise. Kesimpulane wis jelas. Aku mung ngerti nomer nyata. Miturut resep-resep iki, luwih saka 1 yuta wong cacat ing 12 taun! Wong-wong, sing umume pensiunan njaluk bantuan medis. Lan tinimbang nambani wong-wong mau, dheweke entuk bathi saka kasangsarane wong, ngerti yen obat-obatan sing diwenehake ora bakal mbantu. Lan praktik iki umum ora mung ing pribadi, nanging uga, sing paling awon - ing klinik umum.

 

95% OBAT sing didol ing apotek yaiku omben-omben utawa mung mbebayani kanggo kesehatan.

Sustawin - kanggo joints Sustawin - kanggo joints

Aku bakal ngandhani pengalaman paitku.
Ing umur 60, aku ngalami dhewe apa iku osteoarthritis - rampung ilang mobilitas saka peserta dhengkul lan kanggo dangu dipindhah ing crutches karo pain excruciating.

Secara total, aku nyoba 47 cara kanggo ngobati sendi, butuh 9 taun 7 wulan. Ana nem sasi nyoba ngobati lintah, lan kursus rong wulan "obat super" sing dipesen saka luar negeri, kabeh ora ana gunane.

Jujur, aku ora nyipta sepeda. Sampeyan mung kudu mulihake pasokan getih kanggo mungkasi nekrosis lan inflamasi, nalika miwiti proses regenerasi. Masalah iku muni gampang, nanging ing laku iku durung bisa kanggo ngleksanakake sadurunge ing sembarang opsi perawatan ana. Dina iki obat kasebut Sustavin lan liyane, dikembangake ing 2017. Iku prasaja: njupuk kapsul adhedhasar chondroitin, glukosamin lan ekstrak boswellia. Lan sajrone seminggu perawatan aku lunga menyang toko, ngurus aku. Lan rahasia kasebut yaiku kanthi nindakake manipulasi sing prasaja iki, aku mulihake sirkulasi getih lan pasokan cairan sinovial menyang sendi lutut, sing sadurunge ora ana catastrophically ing lutut.

Kaya sing bisa dideleng saka sinar-X, balung rawan wis pulih. Butuh 2 sasi kanggo pulih kanthi lengkap.

Sustawin - kanggo joints

Mesthi, aku ora bakal ngomong omong kosong, kaya sing disenengi wong akeh, yen dheweke nggawe resep kasebut dhewe. Obat kasebut dikembangake ing Swiss, kanthi bantuan dokter Ukrainia, ing ngendi aku mung melu produksi lan riset obat sing diarani Sustavin, kanggo mesthekake kualitas produk kasebut! Sendi ditondoi kanthi efisiensi sing dhuwur banget. Uji klinis wis nuduhake manawa mbantu ing 98% kasus.

Malah ing kasus sing diabaikan, sendi pulih kanthi lengkap sajrone 2-3 minggu!

Iki luwih cepet tinimbang nggunakake alat liyane. Aku makarya ing medicine lan kesehatan kanggo puluh. Kajaba iku, aku tansah ngarep-arep supaya perkembangan medisku ditindakake dening wong sing sehat. Lan tenan, sawise kabeh tes, ijin dipikolehi kanggo nggunakake obat kasebut ing sistem perawatan kesehatan.

Sustawin - kanggo joints

Tes obat iki ing Institut Rheumatologi wis nuduhake asil sing apik: 5 wong wis rampung waras saka penyakit, kang luwih saka 739% saka kabeh subyek, 94% ngalami dandan sing signifikan, lan mung 5.6% weruh dandan.

Komposisi obat Sustavin kuat banget: komponen sing bantuan tamba kanggo nembus sabisa menyang balung rawan rusak.

Matur nuwun Gusti, matur nuwun kanggo Institut Riset Rheumatologi. Obat VA Nasonova bisa dipikolehi ing mantan negara CIS. Ana siji "NANGING". Kita nampa dokumen sing dibutuhake lan sertifikat kualitas, nanging kanggo klinik cilik. Ya, aku kaget, nanging kedadeyan! Yaiku, klompok obat kasebut arang banget. Iku dadi angel kanggo nggawe, adhedhasar mangsa ngempalaken boswellia, lan negara watesan ing jumlahe, subjecting tax tambahan! Mulane, iki paling mungkin kumpulan hak istimewa pungkasan sing ditinggalake dening pabrikan.


Utamane kanggo sing maca artikel iki, aku njaluk pabrikan ngeculake obat kasebut kanthi biaya minimal! Aku isih kelingan yen aku iki dhokter, apa panggilan nyata aku duwe!

Mesen obat Sustavin ing diskon bisa! Sampeyan kudu ninggalake aplikasi kasebut ing situs web pabrikan sadurunge tanggal kasebut. Yen sampeyan durung rampung - aku menehi saran supaya cepet-cepet, amarga batch cilik banget, secara harfiah 200 unit obat kasebut. Joints mulihake joints malah ing umur tuwa, supaya dianjurake kanggo pensiunan. Uga bisa digunakake kanggo nyegah masalah sendi lan ciloko.

Aku pengin narik kawigaten sampeyan menyang survey sing ditindakake kanthi dhukungan saka program sosial. Wong sing kadhaptar ing poliklinik kanthi penyakit sendi sing beda-beda keruwetan digunakake minangka sampel.

Pitakonan: kepiye carane sampeyan ngilangi masalah sendi?

Obat-obatan:
23%
"Suswin":
47%
Pengobatan Tradisional:
8%
Aku nggoleki solusi:
17%
Aku ora ngandel yen iki bisa:
5%

Aku ngarep-arep banget yen bakal ana wong ing Ukraina sing pengin anak lan putu urip sehat ing tanah sing diuripake maneh, lan ora mati saka penyakit ing lingkungan beracun. Aku percaya yen ing sawijining dina sistem perawatan gabungan iki bakal dienalake ing klinik umum!

Sapa sing butuh, aku ninggalake link menyang pabrikan resmi obat iki ing Ukraina. Kesehatan kanggo kabeh, jaga awak lan sendi!


Sing penting! Disimpulake yen periode kadhemen minangka wektu paling apik kanggo miwiti nambani masalah sendi. Amarga stabilisasi suhu rata-rata, metabolisme dipercepat, sirkulasi getih ing awak saya tambah, aliran getih lan oksigen menyang organ internal saya tambah, efek panggunaan "Sustawin" mundhak. Perawatan sendi lan komorbiditas 67% luwih cepet tinimbang ing wektu liyane ing taun. Pemulihan fungsi awak dumadi ing 100% sajrone perawatan.


Sustawin - kanggo joints