Katalog barang sing ditampilake sejatine sifate informasi, ora lengkap, lan ora ana penawaran umum sing ditemtokake miturut ketentuan paragraf 2 pasal 437 Kode Sipil Federasi Rusia. Kabeh informasi sing ditampilake ing situs babagan konfigurasi, karakteristik teknis, kombinasi warna, uga biaya produk kanggo keperluan informasi lan tanpa kahanan ana penawaran umum sing ditetepake kanthi ketentuan paragraf 2 Pasal 437 Kode Sipil Federasi Rusia.

Rega barang bisa beda karo sing dituduhake ing situs web. Informasi babagan rega saiki lan kasedhiyan barang kudu ditemtokake liwat telpon, sawise ngisi informasi kanggo komunikasi!

Situs sing ana ing jeneng domain "olma.store" dudu toko online. Situs "www.Olma.store" ora adol barang lan ora melu kegiatan komersial. Situs kanthi jeneng domain "olma.store" minangka informasi, hiburan, digawe kanggo kreativitas. Situs "www.Olma.store" minangka pameran barang saka toko, perwakilan, platform lan penjual liyane. Ngeklik tombol "Tuku ing 1 klik" lan "Tambah menyang keranjang", uga ngisi formulir tartamtu, ora bakal menehi kewajiban marang para pemilik situs.