Blog Blanja, PENTING

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

SHAWLS PAVLOPOSKADSKIY MEX

NGERTI GAYA LAN
MEMBERI RASA
PANAS LAN NYAMAN!

DISKON-50%
  • Kualitas dhuwur
    manufaktur
  • Bahan wol lan
    akpil
  • Stylish lan canggih
    desain

Selendang Pavlopodadsky wanita kanthi wulu rubah bakal dadi barang sing paling disenengi ing lemari klambi! Kanthi tuku produk saka pabrik selendang Pavlovo Posadskaya, sampeyan bakal nemtokake kualitas, rega sing menarik lan reputasi produsen sing dhuwur.

Pabrik selendang ing Pavlovsky Posad wis umure luwih saka 220 taun. Ing produksi produk, mung bahan alami sing digunakake: sutra, wol, katun lan wulu. Selendang saiki ora mung aksesoris apik gayane ing lemari klambi, nanging uga hadiah apik kanggo kanca lan sederek. Saben pola lan ornamen selendang paulwood minangka karya penulis, lan proses aplikasi ing kain saiki kanthi otomatis.

Selendang saka koleksi merek iki ora mung bakal diversifikasi lemari, nanging uga dadi hiasan, nggawa ambegan seger saka fashion pemuda lan tulisan tangan trendi.

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

BEAUTY lan olahan ing gaya RUSIA!

  • selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

    Jaminan kualitas

    Tanduran iki dumunung 70 kilometer saka Moskow, ing sisih wétan wilayah Moskow.

  • selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

    Opiginal yzopy

    Saka 20 nganti 40 warna lan warna digunakake ing saben bagean saputangan Pavlopod.

  • selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

    gaya abad 21

    Nandheske identitas nasional, nuduhake prasetya kanggo tradhisi rakyat ing wangun modern.

  • selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

    Universalitas

    Cukup nganggo selendang ing sandhangan sampeyan, lan rasukan sampeyan bakal cemlorot kanthi cara sing anyar.

HARGA NORMAL:

3980 rbl

HARGA PROMOSI:

1990 rbl

 ORDER SAIKI

TINTINGAN SAKA PELANGGAN KITA MASMUR

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

Elena Shymkova, Novosibirsk

Saputangan iki apik banget! Mung ditulis ayu! 👍🏻😊😍❤👏🏻👏🏻👏🏻 Wis 3x pesen selendang biasa wae, tanpa mexa. Kualitas apik banget lan pas! Terus aku weruh dodolan wulu 😳🙊 Aku langsung kepingin! Utamané ing diskon kuwi! Werna-werna iku apik banget! 😄👍🏻🌹🌹🌹 Nampa bingkisan sawise 4 dina, apik banget! Aku menehi saran kabeh!

3 LANGKAH SIMPLE ORDER SHAWL

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

1

Nggawe aplikasi

Gunakake formulir aplikasi kanggo pesenan

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

2

Ngenteni telpon

Manajer kita bakal ngubungi sampeyan kanggo njlentrehake rincian pesenan

selendang wulu Pavloposad | Ulasan pelanggan

3

Entuk barang

Sampeyan mbayar pesenan mung sawise nampa

Pangiriman sajrone 1-7 dina (gumantung wilayah) ing saindenging negara

Sadurunge dikirim, produk kasebut ngalami pemeriksaan lengkap babagan cacat lan cacat pabrik. Garansi 12 wulan