Kita wis nglumpukake wangsulan maksimal kanggo pitakon sing asring ditakokake.

1. Kepiye supaya pesen?

  • Sampeyan nambahake item kasebut menyang kranjang blanja.

a) Ing kaca dhaptar produk

Responses

Utawa

b) Ing kaca produk kasebut dhewe

Responses

Sabanjure, jendhela kanthi produk mbukak, klik tombol "Checkout"

Responses

  • Utawa klik tombol "Tuku ing 1 klik"

Responses

Kita nuduhake data - Jeneng, telpon *

* Wilayah, kutha, lsp. sampeyan ora prelu nemtokake kanthi cepet, operator bakal nelpon kanggo konfirmasi pesenan lan ngerteni informasi iki saka lisan kanggo ngitung biaya pangiriman, lsp.

2. Kepiye cara pembayaran?

Sampeyan bisa mbayar kanthi awis lan nganggo kertu pembayaran sing ora awis, lan kanthi cara kontak.

Prabayar dibutuhake yen pesen luwih saka 8 rubel, lan gumantung saka wilayah lan negara!

3. Kepiye produk dikirim?

Cara pangiriman utama menyang wilayah kasebut yaiku Rusia Post, CDEK, EMS.

Cara pengiriman internasional (utama): DHS, BoxBerry, eBay, Amazon tr, DPD.

Saben perwakilan duwe syarat pangiriman dhewe.

Uga ana pangiriman kurir kanggo barang tartamtu, terminal paket, lsp.

Kabeh informasi rinci diucapake dening manajer liwat telpon.

4. Warranty lan Returns.

Saben bingkisan ngemot memo khusus kanthi rincian kontak saka perwakilan, sing nuduhake prosedur kanggo ngasilake barang lan dana. Uga sarat, data kanggo komunikasi, alamat, nomer telpon, surat.

Yen sampeyan duwe masalah karo perwakilan, kualitas barang, mbalekake, tulis dhukungan.

Bali barang ing adol jarak bisa ditindakake miturut aturan sing ditemtokake ing undang-undang Rusia, lan ing undang-undang negara sing adol kasebut ditindakake atas jenenge pariwara! Sajrone pitung dina sawise nampa barang ing Federasi Rusia, lan adhedhasar undhang-undhang negara liya.

** Barang sing durung nahan presentasi lan properti konsumen sawise ditransfer menyang panuku, ora bisa dibalekake maneh marang sing adol.