Blog Blanja

Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

reviews Ambassador gel
Maxim Barsov, 1 July 2021

Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

Halo! wong lanang! Topik nyata dibukak! Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?! Setuju, tanpa bazaar, sampeyan wis mikir luwih saka sepisan yen sampeyan duwe penis cilik?

Aku uga mikir kaya ngono. Lan nalika wanita ndeleng unitku, ana sing ora kesengsem. Senajan padha ora ngomong mbukak, nanging sial, aku ngerti yen dheweke uga ora seneng karo zakarku.Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

Inggih, ok, aku mikir. Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan lair kanthi iki.

Nanging banjur aku nemokake ing Internet situs aktor saru Amerika (JOHNNY SINS). Ing cendhak, dheweke mbukak rahasia zakar gedhe kabeh aktor porno - dheweke ngolesi kanthi khusus. Duta Gel.

Oke, aku bakal nyoba. Apa aku kudu ilang? Mesthi ora bakal dadi luwih elek. Miturut cara, wong, gel kasedhiya kanggo 48 UAHsing bener apik tenan saiki. Dipesen, bingkisan teka ing 5 dina. Miwiti smearing. Lan seminggu mengko aku ngukur lan BAJINGAN! Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!
Delengen, ukurane botol!
Sadurunge, anggota 15 cm, lan saiki 20,5. Lan iki mung kanggo siji minggu, iku gampang jancok!!!

Wong wadon saiki mung edan karo penisku.Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?! Ya, sanajan aku celonone, dheweke weruh yen aku duwe gawe kaget. Sampeyan kudu kurang ajar ndeleng mripate nalika padha ndeleng pitik jago. Dadi padha mikir yen aku kudu jancok sanalika bisa karo kontol dibalèkaké iki Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

Aku tau panginten sadurunge padha bisa kecanthol supaya gampang yen sampeyan mung duwe kontol amba Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?! Lan nalika nerangake kurang ajar, padha ngerang-erang dadi wow Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

Aku dhewe ing kutha Kyiv Aku manggon, pangiriman cukup cepet, njupuk 2 dina total, pembayaran nalika nampa gel ing mail (sing trep banget). Lan yen sampeyan pesen kanggo promosi, banjur siji Pack diwenehi kanggo sampel kanggo 48 UAH! Kaya sing wis daktulis ing ndhuwur.

Dadi aja bodho, wong, lan pesen nalika freebie. Inggih, utawa tetep karo kontol cilik, nalika wong bakal jancok wanita karo bolt sing Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

PS Iku biaya 48 UAH

PSS Punika gel dhewe:

Kepiye carane nambah penisku nganti 5.5 cm sajrone 14 dina nganggo gel Ambassador?!

ORDER GEL DUTA

Duta Besar - gel kanggo pembesaran zakar (Ukraina)