MarketPlace Olma. Toko minangka pasar, utawa area sales, bebas saka pasar. Ing kene adol ketemu karo sing tuku, suplier ketemu sing adol, lan Internet nggabungake rapat kasebut saka kabeh sumber sing bisa ditemokake.

Karo kita, sampeyan mbangun ekonomi dhewe. Kanggo siji produk, bisa uga ana sawetara wakil, adol kanthi kahanan lan rega sing beda. Manut, pembeli duwe pilihan, dene para penjual duwe kondisi saingan, sing pungkasane menehi pengaruh positif marang konsumen, nggawe kahanan lan rega sing paling apik.

Geografi kita nyakup kabeh pemukiman ing Rusia, EAEU, bagean saka Eropa Kulon lan Timur, Asia, Afrika, Amerika lan liya-liyane!

Napa kudune mandheg ing situs iki lan ora mbuang wektu nggoleki?!

  1. Jembar geografi pangiriman.
  2. Harga sing kompetitif.
  3. Manajer sing ramah lan pusat panggilan multibahasa.
  4. Registrasi saben jam.
  5. Cara sing gampang kanggo pesen.
  6. Sampeyan bisa mesthi ngganti pikiran lan nolak urutane.
  7. Promosi, penjualan, likuiditas saldo kanthi rega "konyol".
  8. Lan pungkasane - kabeh sing paling populer, populer ing sak papan, ing MarketPlace Olma. Toko.

Dadi, kenapa golek liyane !!!?

Контактная информация

Cathetan: 8th Avenue, 620, New York, USA, 42 Terminal Bis Otoritas St-Port

Wakil resmi ing negara: Rusia, Ukraina, Belarus, Kazakhstan, Georgia, Armenia, Latvia, Lithuania, Azerbaijan, Estonia, Spanyol, Italia, Jerman, UEA, Thailand, China, Moldova, Portugal, Meksiko, Prancis, Uzbekistan, Kyrgyzstan, Maroko, Nigeria, Romania , Bulgaria, AS.

mail kanggo informasi lan saran: olma.store@mail.ru

Kegiatan: platform informasi

Pesenan ditampa saben jam.

* Nalika nggawe pesen liwat situs web www.Olma.store, robot ngirim tugas menyang operator gratis kanthi peringkat paling dhuwur.

** Wektu umpan balik saka manajer sajrone mbukak puncak bisa nganti 20-40 menit, wiwit wayahe pesen liwat situs web.

*** www.Olma.store ora tanggung jawab tumindak ilegal saka perwakilan, lan ora adol barang dhewe.

www.Olma.store nyedhiyakake informasi babagan produk, nanging ora lengkap. Kabeh rincian diumumake dening manajer liwat telpon.